Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’in sultanları tüm gruplarda namağlup 13/11/2015 10:00

Kepez’in sultanları tüm gruplarda namağlup


2015-2016 Sezonu Voleybol Antalya Küçük, Yıldız ve Genç Kızlar grubunda mücadele eden Kepez Belediyespor, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Bu güne kadar iki kategoride şampiyon olan Kepez'in Sultanları bu yıl, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde şampiyon olmayı amaçlıyor.

Küçük, Yıldız ve Genç gruplarında  mücadele eden Kepez Belediyespor Voleybol takımı, elde ettikleri başarılarla hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Küçük, ve Genç grup 4'te 4, Yıldız kategorisinde mücadele eden Kepez'in minik sultanları 3'te 3 yaparak namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor.

Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel," Yıldız, Küçük ve Genç takımlarımızın başarıları Kepez Belediyespor'un alt yapıya verdiği önemi gösteriyor. Küçük, Yıldız ve Genç takımımız namağlup yoluna devam etmektedir. Yaş grubu Küçük, Yıldız ve Genç kategorisindeki küçük sultanlarımız, hedefine emin adımlarla ilerliyor."diye konuştu.

3 kategoride başarılı olan Küçük Sultanların Kepez Belediyespor'un alt yapıya verdiği önemi gösterdiğini vurgulayan Yüksel, "Bu güne kadar iki kategoride şampiyon olan Kepezin Küçük Sultanları, bu yıl 3 kategoriye de göz dikti."dedi.

Kepez’in sultanları tüm gruplarda namağlup