Kepez Spor Kepez Spor

Kepez Belediyespor’dan Antalyaspor’a Geçmiş Olsun Mesajı 04/05/2017 08:44

Kepez Belediyespor’dan Antalyaspor’a Geçmiş Olsun Mesajı


Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü oynanan ve Antalyaspor’un deplasmanda Adanaspor’u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmanın  dönüşünde Akseki-Manavgat yolunda kaza geçiren Antalyaspor’lu taraftarlara geçmiş olsun mesajları gelmeye devam ediyor.

Aynı şehrin takımı olan, birbirlerine verdikleri destek ve dosthane görüntülerle taktir toplayan Kepez Belediyespor , kaza sonrası sosyal medya hesaplarından açıklama yaparken:

“Kepez Belediyespor olarak, Adanaspor-Antalyaspor karşılaşması sonrası deplasman dönüşü kazana geçiren Antalyasporlu taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz. Antalyasporumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz rakip değil, ekibiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu yaptı açıklamada; “ Ligde sergilediği performasla Antalyamızı en iyi şekilde temsil eden Antalyaspor’umuzun, Adanaspor galibiyeti sonrası deplasman dönüşünde kaza yapan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Biz Kepez Belediyespor olarak Antalyasporumuza her türlü desteği vermeye hazırız”ifadelerini kullandı.