Kepez Spor Kepez Spor

SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ 11/06/2018 16:19

SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ


Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları, tanıtım faaliyetleri kapsamında Altınova Mahallesi’nde yeni açılan bir alışveriş merkezinde stand açtı. Yaz döneminde spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların bilgiye kolay bir şekilde ulaşmaları için açılan tanıtım standına ilgi büyüktü.

Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Bir çok tanıtım mecrasını kullanarak, halkı bilgilendirmek için gayret içerisinde bulunan Kepez Belediyesi, geçtiğimiz haftasonu Altınova Mahallesi’nde yeni açılan bir alışveriş merkezinde stand açtı. Yaz spor okulları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin uğrak yeri haline gelen tanıtım standı zaman zaman büyük ilgiye maruz kaldı.

“Hizmet vatandaşın ayağına gitmeli”diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tanıtım standını ziyaret etti. Başkan Tütüncü ile görüşme imkanı bulan vatandaşlar yaz spor okulları hakkında doğrudan bilgi alma imkanı buldu. Yaklaşık 45 dakika alışveriş merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Tütüncü, vatandaşlar ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Ziyaret esnasında Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’da Başkan Tütüncü’ye eşlik etti.

Tanıtım standına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Ünlüoğlu, “Başkanımızın destekleri ile vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu yıl spor okulu tanıtımlarımızı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Antalya’nın her yerinde tanıtım materyallerimizi görmeniz mümkün. Vatandaşlarımız bilgiye daha rahat ulaşmaları için onların daha çok vakit geçirdikleri alışveriş merkezlerinde tanıtım standları açtık. 3 yıldır sürdürdüğümüz tanıtım standlarımız aracılığı ile artık Kepez’den değil, merkez ilçelerdeki hemşehrilerimiz de spor okullarımızdan faydalanıyor.” Dedi

2 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak yaz spor okullarında binlerce çocuk hem spora, hemde eğlenceye doyacak.

SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ
SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ
SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ
SPOR OKULU TANITIM STANDINA BÜYÜK İLGİ