Kepez Spor Kepez Spor

FİLENİN SULTANLARI RAKİPLERİNİ ZORLAYACAK 04/10/2018 14:46

FİLENİN SULTANLARI RAKİPLERİNİ ZORLAYACAK


2018-2019 sezonu maçları öncesi voleybol A Takımı teknik heyeti ve yönetimi, Filenin Sultanları’yla Turgut Özal Spor Salonu’nda bir araya geldi. Buluşmada, gerçekleşecek maçlar ve voleybol A Takımının genel bir değerlendirilmesi yapıldı.

Teknik ekip ve yönetim tarafından sezon maçları başlamadan takımın fiziksel ve ruhsal anlamda gelişimi hakkında genel bir durum değerlendirmesi yapıldı. Kepez Belediyespor voleybol A Takımı’nda iki öğrenci dışında tüm kadro alt yapıda yetişen sporculardan oluşuyor. 5 yıldız, 7 genç kategorisinde ve 3 alt yapı yaşını doldurmuş sporcudan oluşan Kepez Belediyespor A Takımı, sezona sıkı bir idman programıyla hazırlıklarını tamamladı.

Çevik ve Kuvvetli

Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, “Voleybol A Takımımız sıkı bir antrenman programından geçti. 30 Temmuz’da antrenmanlarına sabah ve akşam çift idman programıyla başlayan Filenin Sultanları’nın, programında plaj çalışmalarına ve uzun koşulara yer verdik. Böylelikle sporcularımız fiziksel olarak daha dayanıklı, çevik ve kuvvetli hale geldi.” açıklamasını yaptı.

Alt Yapıdan A Takımına

Sporcuların küçük yaşta eğitim aldığını ve her yıl kademeli olarak ilerleyip A takımına yükseldiklerini belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, çocuklarımız birbirlerini uzun zamandır tanıyor. Onların kuvvetli bağının maçlarda avantaj sağlayacağını ve bu sayede başarı elde edeceklerini biliyorum. Kızlarımıza güveniyorum, sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diliyorum, ifadelerini kullandı.

FİLENİN SULTANLARI RAKİPLERİNİ ZORLAYACAK